Young Talent Event RECG Groningen 

Op 24 september 2021 organiseerde Real Estate Club Groningen (RECG) de zesde editie van het Young Talent Event. Tijdens dit evenement maken studenten kennis met relevante bedrijven uit de vastgoedsector. 

Rondmakers en draaijer+partners, twee bedrijven van de Draaijer Group, gaven tijdens het Young Talent Event een interactieve workshop waarbij samen met de studenten een strategie en visie bepaald werd voor een vastgoedproject in Groningen. Vanuit de rol als adviseur vormden we een strategische visie over hoe je moet omgaan met vastgoed voor een grootschalige gebiedsontwikkeling. Vervolgens zoomden we in op de bijbehorende financiële aspecten.  

Op de stand op de bedrijvenmarkt was meer informatie te verkrijgen over de bedrijven en de openstaande vacatures. We vinden het belangrijk dat jong talent zich kan ontwikkelen en proberen hen een brede inkijk te geven in de verschillende mogelijkheden binnen de vastgoedwereld. 

Bekijk de actuele vacatures van Rondmakers >  

Bekijk de actuele vacatures van draaijer+partners >

Neem contact op

Contactformulier
"In een interactieve workshop vormden we samen met studenten een strategische visie voor een gebiedsontwikkeling. Vervolgens zoomden we in op de bijbehorende financiële aspecten." Sander Kusters, Vastgoed adviseur
Rondmakers
april 2024

Young professionals event

De ‘young professional club’ van Draaijer Group ging deze week langs bij…

april 2024

Koopcontract historisch landgoed Huis te Echten getekend

Op woensdag 27 maart 2024 is een belangrijke mijlpaal bereikt voor het historische landgoed “Huis te Echten”. Het koopcontract is…

maart 2024

Succesvolle kennisuitwisseling vastgoedbeheer gemeentes

Op 22 maart 2024 waren Groninger gemeenten door Rondmakers en Draaijer uitgenodigd voor een kennissessie over…