Vacatures 2018-05-21T19:53:26+00:00

VACATURE

Junior transactiemanager Vastgoed

Wie zijn wij?

Rondmakers is een jong bedrijf met veel ambitie. Gespecialiseerd in het aan- en verkopen van maatschappelijk vastgoed. Daarbij staan maatschappelijke doelstellingen en waarde creatie centraal. Wij zorgen voor de implementatie van een transparant en integer transactieproces en een doordachte locatiestrategie. Wij werken vanuit een flexibel kantoorconcept intensief samen met de draaijer+partners groep. Dat doen wij flexibel, zowel in tijd, plaats als werkduur. Vrijheid en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Wat verwachten wij van jou?

Een uitpondstrategie voor een woningcorporatie of de verkoop van overtallige vastgoedobjecten in opdracht van een gemeente, zorginstelling of scholengemeenschap. In onze projecten is de verbinding tussen strategie, vastgoed, financiën en de bestuurlijke sensitiviteit cruciaal. Rondmakers gaat een stap verder dan alleen adviseren en stelt je in de gelegenheid de door jou bedachte strategie tot uitvoer te brengen en zo tot een goede aan- of verkoop te komen. Wij zijn op zoek naar een adviseur die met ons mee wil groeien in onze ambitie. Iemand die beschikt over een analytisch probleemoplossend vermogen en die na een verdiepingsslag ook tot een pragmatische oplossing weet te komen en deze te realiseren. Kortom een transactiemanager die alle facetten van een aan- en verkoop bedenkt, doorloopt en regisseert. Je werkt vanuit de vestiging Utrecht, met als werkgebied heel Nederland.

Wat bieden wij?

Natuurlijk zijn een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij de functie inbegrepen. Veel belangrijker vinden wij het echter om jou de kans te bieden je te ontwikkelen en verder te groeien. Wij denken met je mee in een persoonlijk ontwikkelplan en bieden je goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Sterker nog, we verwachten van jou dat jij je blijft ontwikkelen!

Wat vragen wij verder?

  • Een afgeronde hbo- of academische vastgoed gerelateerde, financiële of (bedrijfs-) economische opleiding
  • Bij voorkeur circa 2-3 jaar ervaring in een vastgoed functie bij een adviesbureau, corporatie, gemeente of vergelijkbaar
  • Uitstekende onderhandelingsvaardigheden
  • Proactief, zelfstandig en ondernemend
  • Grote affiniteit met cijfers, IT-systemen en Excel
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • In het bezit van rijbewijs B

Reageren?

Wij laten ons graag overtuigen waarom jij geschikt denkt te zijn voor deze functie. Als dit jou aanspreekt dan horen we graag van je. Je motivatie en cv kun je sturen naar info@rondmakers.nl. t.a.v. Sander Kusters. Wil je meer weten over de functie, dan kun je Sander bellen op 06 – 20 604 590