Vacatures 2018-11-05T20:11:09+00:00

VACATURE

Adviseur vastgoed

Wie zijn wij?

Rondmakers is een jong bedrijf met veel ambitie. We zijn gestart met dienstverlening gericht op het aan- en verkopen van vastgoed voor maatschappelijke organisaties. Vaak gaat het hierbij om het begeleiden van een herontwikkeling of transformatie van een locatie. Onze dienstverlening breiden we nu verder uit op het gebied van vastgoedstrategie en financiële haalbaarheid. We zoeken een adviseur die gaat bijdragen aan deze stappen.

Wat verwachten wij van jou?

In onze projecten is de verbinding tussen strategie, vastgoed, financiën en de bestuurlijke sensitiviteit cruciaal. Rondmakers gaat een stap verder dan alleen adviseren en stelt je in de gelegenheid de door jou bedachte strategie tot uitvoering te brengen. Wij zijn op zoek naar een adviseur die met ons mee wil groeien in onze ambitie. Iemand die beschikt over een analytisch probleemoplossend vermogen en die na een verdiepingsslag ook tot een pragmatische oplossing weet te komen en deze te realiseren. Je expertise mag liggen op het gebied van het analyseren van vastgoedportefeuille, vastgoedstrategie of het aan- en verkoop van locaties. We verwachten niet direct het schaap met de vijf poten. We bieden kansen om je hierin te ontwikkelen.

Wat bieden wij?

Natuurlijk zijn een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij de functie inbegrepen. Veel belangrijker vinden wij het echter om jou de kans te bieden je te ontwikkelen en verder te groeien. Wij denken met je mee in een persoonlijk ontwikkelplan en bieden je goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Wij werken vanuit een flexibel kantoorconcept intensief samen met de Draaijer Groep. Vrijheid en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Je werkt vanuit de vestiging Utrecht, met als werkgebied heel Nederland.

Wat vragen wij verder?

  • Een afgeronde hbo- of academische vastgoed gerelateerde, financiële of (bedrijfs-) economische opleiding
  • Bij voorkeur circa 2-5 jaar ervaring in een vastgoed functie bij een adviesbureau, corporatie, gemeente of vergelijkbaar
  • Uitstekende onderhandelingsvaardigheden
  • Proactief, zelfstandig en ondernemend
  • Grote affiniteit met cijfers, IT-systemen en Excel
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • In het bezit van rijbewijs B

Reageren?

Wij laten ons graag overtuigen waarom jij geschikt denkt te zijn voor deze functie. Als dit jou aanspreekt dan horen we graag van je. Je motivatie en cv kun je sturen naar info@rondmakers.nl t.a.v. Sander Kusters. Wil je meer weten over de functie, dan kun je Sander bellen op 06 – 20 604 590