Succesvolle kennisuitwisseling vastgoedbeheer gemeentes

Op 22 maart 2024 waren Groninger gemeenten door Rondmakers en Draaijer uitgenodigd voor een kennissessie over strategisch vastgoedbeheer. René Slager van gemeente Eemsdelta vertelde over de ontwikkelingen die zij afgelopen jaar hebben doorgemaakt op het gebied van beleid, organisatie en vastgoeddata. Daarna was er ruimte voor interactie waarin de verschillende gemeenten ervaringen uitwisselden over de uitdagingen waar zij voor staan. Daarbij was veel herkenning onderling. Waar de ene gemeente al stappen heeft gemaakt op het gebied van beleid, heeft een andere gemeente juist de vastgoeddata al meer op orde.

Ondanks alle uitdagingen die vastgoed met zich mee brengt, waren alle deelnemers erg betrokken en positief over het vak en het werken met maatschappelijk vastgoed bij de gemeente. De deelnemers waren enthousiast over deze manier van kennisuitwisseling. Gemeentes weten elkaar goed te vinden als ze tegen vergelijkbare uitdagingen aanlopen. Contactgegevens zijn uitgewisseld om een vervolg aan deze sessie te geven.

Neem contact op

Contactformulier
mei 2024

Verkoop voormalig Stadsarchief en Streekarchivariaat Doesburg

Sinds het Stadsarchief en Streekarchivariaat van de gemeente Doesburg naar het nieuwe Stadskantoor is verhuisd, is…

april 2024

Young professionals event

De ‘young professional club’ van Draaijer Group ging deze week langs bij…

april 2024

Koopcontract historisch landgoed Huis te Echten getekend

Op woensdag 27 maart 2024 is een belangrijke mijlpaal bereikt voor het historische landgoed “Huis te Echten”. Het koopcontract is…