Triodos Bank verkoopt kantoorpanden aan Peters & Co Investments B.V.

Triodos Bank en Peters & Co Investments B.V. hebben een overeenkomst gesloten over de verkoop van de kantoorpanden Nieuweroordweg 1 en Utrechtseweg 60 in Zeist. Peters & Co Investments B.V. neemt beide gebouwen over van Triodos Bank met als doel deze langdurig te verhuren.

Triodos Bank heeft beide kantoorpanden verkocht, omdat sinds 25 oktober 2021 alle medewerkers in Nederland gehuisvest zijn in het geheel duurzame kantoorgebouw De Reehorst in Driebergen in combinatie met deels structureel thuiswerken.

Zekerheid
Nico Kronemeijer, Chief Operating Officer van Triodos Bank: “Tijdens het verkoopproces hebben wij gezocht naar een koper die voor de lange termijn eigenaar van het pand wil zijn. We zijn blij dat we hierin geslaagd zijn met Peters & Co Investments B.V.”

Han Peters, eigenaar van Peters & Co Investments B.V., is verheugd deze schitterende objecten aan zijn portefeuille toe te mogen voegen. Deze energiezuinige (A++) met duurzame materialen gebouwde locatie heeft een prachtige historie. Peters & Co Investments zal op zoek gaan naar een passende huurder die voor langere tijd zich op deze locatie wil huisvesten. De begraafplaats, die zich op het terrein van de panden bevindt, wordt behouden.

Huisvestingsadviseur draaijer+partners en vastgoedgoedexpert Rondmakers hebben Triodos Bank bij de verkoop begeleid. Biltmore Vastgoed Consultancy, Burgersdijk Makelaardij en BNP Paribas Real Estate heeft Peters & Co Investments B.V. begeleid.

Locatie De Reehorst
De Reehorst, gevestigd op landgoed De Reehorst (eigendom van Stichting Landgoed de Reehorst) is optimaal geïntegreerd in de omgeving. Het gehele landgoed is ontwikkeld vanuit de visie dat natuur, cultuur en economie in balans zijn. De Reehorst huisvest nu Triodos Bank Nederland, Triodos Investment Management, het Triodos Regenerative Money Centre en de groepsactiviteiten van Triodos Bank N.V.    

Neem contact op

Contactformulier
juli 2023

Young Talent Event

Op 22 september 2023 organiseert Real Estate Club Groningen (RECG) wederom het Young Talent Event met als thema…

juni 2023

Onderzoek naar datagedreven vastgoedmanagement

Op welke wijze kan Rondmakers datagedreven strategisch vastgoedmanagement voor onderwijshuisvesting verbeteren? Deze vraag stond centraal in het afstudeeronderzoek van Bas…

mei 2023

ADG en Draaijer Group bundelen krachten

Draaijer Group – en alle labels die hieronder vallen, waaronder Rondmakers – worden overgenomen door ADG dienstengroep. Door de overname…