HET TEAM

SANDER KUSTERS

Sander heeft als adviseur jarenlang geopereerd op het snijvlak van strategisch vastgoedbeleid en de vertaling naar de businesscase van projecten. Daarnaast heeft hij als procesmanager gebiedsontwikkelingen aangestuurd. Binnen beide rollen is hij verantwoordelijk geweest voor de aan/-verkoop van locaties. Door deze brede ervaring overziet hij snel situaties en kan hij opereren op verschillende niveaus.

Sander studeerde Bouwtechnisch Bedrijfskunde (2008) en volgde later de opleiding Master of Real Estate in Amsterdam (2013). Als adviseur en procesmanager bij draaijer+partners heeft hij sinds 2008 met name gewerkt voor gemeenten, onderwijsinstellingen en zorginstellingen.

TJEERD DE HAAN

Tjeerd heeft zich gespecialiseerd in het verkoopproces bij gemeenten. Hij combineert een pragmatische aanpak met gevoel voor de politieke en bestuurlijke mechanismen. Hij is in staat om strategisch, tactisch en operationeel niveau te denken en weet ingewikkelde verkoopproblematiek te vertalen naar een gewenst verkoopresultaat.

Tjeerd studeerde Vastgoed & Makelaardij (2008) en volgde later de opleiding Master of Real Estate in Amsterdam (2015). Tjeerd heeft 7 jaar voor een grote gemeente gewerkt en was daar uiteindelijk verantwoordelijke voor alle aan en verkopen van vastgoed.