Over ons 2018-05-21T18:42:31+00:00

OVER ONS

SANDER KUSTERS

Sander is gespecialiseerd op het vlak van strategisch vastgoedbeleid en gebiedsontwikkeling. Hij kijkt van nature direct naar de financiële haalbaarheid  van plannen en beleid.  Door zijn brede ervaring overziet hij snel situaties en kan hij optreden op verschillende niveaus.

Sander studeerde Bouwtechnische Bedrijfskunde (2008) en volgde later de opleiding Master of Real Estate in Amsterdam (2013). Als adviseur en procesmanager bij draaijer+partners heeft hij sinds 2008 met name gewerkt voor gemeenten, onderwijsinstellingen en zorginstellingen.

TJEERD DE HAAN

Tjeerd is gespecialiseerd in het verkoopproces bij gemeenten. Hij combineert een pragmatische aanpak met gevoel voor de politieke en bestuurlijke mechanismen. Hij weet ingewikkelde verkoopproblematiek te vertalen naar een gewenst verkoopresultaat.

Tjeerd studeerde Vastgoed & Makelaardij (2008) en volgde later de opleiding Master of Real Estate in Amsterdam (2015). Tjeerd heeft 7 jaar voor een grote gemeente gewerkt en was daar uiteindelijk verantwoordelijke voor alle aan en verkopen van vastgoed.