Wat we doen 2018-08-21T19:21:49+00:00

WAT WE DOEN

Verkoop (maatschappelijk) vastgoed

Het verkopen van vastgoed voor (maatschappelijke) partijen. Dat is waar wij bij Rondmakers in gespecialiseerd zijn. Wij werken graag aan unieke objecten, locaties en portefeuilles. Gezamenlijk bepalen wij de verkoopstrategie die aansluit bij de doelstellingen. Daarbij zoeken wij naar oplossingen die de courantheid en het financiƫle resultaat van de verkoop verbeteren (zie ook herbestemming). Rondmakers kan het gehele verkoopproces begeleiden en zo het potentieel van het vastgoed verzilveren.

Aankoop (maatschappelijk) Vastgoed

Wij begeleiden de aankoop van zowel gronden als vastgoed. Gezamenlijk bepalen wij het zoekprofiel om zo de ideale locatie te vinden die aansluit bij de doelstellingen. Naast reguliere aankopen beschikken wij ook over de specifieke kennis die bij het onteigenen van de locaties hoort.

Herbestemming

Vastgoed met een specifieke bestemming is vaak minder courant. Wij hebben veel ervaring in het vertalen van de visie van een locatie of object naar de uiteindelijke stedenbouwkundige randvoorwaarden. Als de stedenbouwkundige randvoorwaarden worden gebruikt voor een verkoop is het belangrijk dat een gemeente een toezegging doet die door de markt wordt erkent. Dit bereiken we door een goede kennis van de gemeentelijke procedures en ervaring met de bestuurlijke mechanismen.