Beleidsadvies vastgoed Gemeente Zaltbommel

In de Gemeente Zaltbommel speelt het gemeentelijk vastgoed een belangrijke rol bij het bereiken van de maatschappelijke doelstellingen. Daarnaast wordt er gewerkt aan gebiedsontwikkelingen om de stad te laten groeien. De gemeente was op zoek naar ondersteuning in de vorm van een beleidsadviseur vastgoed die kan meedenken, adviseren en meebeslissen op het gebied van gebiedsontwikkeling en vastgoed. Rondmakers heeft een beleidsadviseur vastgoed geleverd die op inhuurbasis de vastgoedafdeling van de gemeente Zaltbommel versterkt. Zo helpt Rondmakers bij het opstellen van het vastgoedbeleid van de gemeente, maar ook bij de implementatie en uitvoering ervan. 

Inzicht in het maatschappelijk vastgoed 

De vastgoedportefeuille van de gemeente bevat objecten van verschillende aard, waaronder sportfaciliteiten, theaters, zwembaden, dorpshuizen en brandweerkazernes. Om het beheer van dit maatschappelijk vastgoed efficiënter in te kunnen richten, is behoefte aan meer inzicht en overzicht in de portefeuille. 

Laagdrempelig en interactief dashboard  

Diverse gegevens over de objecten zijn door Rondmakers verzameld bij verschillende bronhouders binnen de gemeente. Deze gegevens zijn op objectniveau gekoppeld en opgeslagen in een masterbestand. Samen met de gemeente is een ontwerp voor het dashboard gemaakt dat later is aangescherpt. Het dashboard is zo opgebouwd dat in de toekomst door de gemeente zelf aanpassingen en aanvullingen kunnen worden gedaan. 

Neem contact op

Contactformulier
mei 2024

Verkoop voormalig Stadsarchief en Streekarchivariaat Doesburg

Sinds het Stadsarchief en Streekarchivariaat van de gemeente Doesburg naar het nieuwe Stadskantoor is verhuisd, is…

april 2024

Young professionals event

De ‘young professional club’ van Draaijer Group ging deze week langs bij…

april 2024

Koopcontract historisch landgoed Huis te Echten getekend

Op woensdag 27 maart 2024 is een belangrijke mijlpaal bereikt voor het historische landgoed “Huis te Echten”. Het koopcontract is…